Držíme slevy na Vaše oblíbené produkty 😉

Pečená vepřová panenka s karotkovým pyré

Suroviny:

  • 150g vepřové panenky
  • Směs drcených pepřů
  • Olej
  • Suroviny pro karotkové pyré:
  • 3 větší mrkve
  • máslo
  • sůl
  • cukr

 

Příprava karotkového pyré:

Mrkve očistěte a překrájejte na menší kusy. Máslo rozpusťte v rendlíku a mrkev na něm orestujte. Lehce posypejte třtinovým cukrem a restujte do zlatava. Zalijte vodou a duste do měkka. Po uvaření rozmixujte ponorným mixérem a přidejte na zjemnění malou kostičku másla.

 

Příprava vepřové panenky:

Vepřovou panenku očistíme, osolíme a opepříme. Na pánvičce ji lehce ze všech stran opečeme a vložíme do trouby na 180 stupňů, cca na 4 minuty. Po daném čase panenku vyndáme a necháme na teplém místě odpočinout. Panenku nakrájejte na menší válečky, dbejte na propečení do růžova. Maso je pak křehké a šťavnaté.

 

Dobrou chuť přeje SKINNY