Kokosovo-rýžová kaše s mangem
Kaše na snídani milujete, ale už vás nebaví Ty ovesné? Vyzkoušejte naši rýžovou kaši s mangem. Do těchto teplých dnů je to příjemná změna. Navíc kokos a mango, to jsou opravdu kamarádi :).
Suroviny na 4 porce:
- 130 g rýže Arborio
- 250 g konzervovaného kokosového mléka
- cca 200 ml rýžového mléka (nebo klasického)
- 2 lžíce kokosu
- 2 lžíce medu
- 1 ks zralého manga
- oříšky a čokoláda na ozdobení
Postup:
V menším hrnci smícháme kokosové mléko s rýžovým mlékem, kokosem a medem. Uvaříme v něm rýži do změknutí. Vznikne nám kaše, na kterou dáme rozmixované mango, oříšky a čokoládu. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept nejen na snídani, ale třeba na svačinu nebo menší oběd.
Dobrou chuť přejeme!