Držíme slevy na Vaše oblíbené produkty 😉

Dýňový cheesecake

Co by to bylo podzim bez dýně! Nejen, že je skvělým pomocníkem v kuchyni, díky kterému vykouzlíte řadu skvělých a chutných receptů do babího léta, ale mimo jiné obsahuje vitamíny a minerály jako vitamín C, hořčík, fosfor nebo draslík.

Tento bezlepkový dezert je vhodný pro každého, kdo neopovrhne sladkým :)


 

Ingredience na korpus:

100 g kukuřičné mouky
10 g oleje
10 g medu
voda

Ingredience na náplň:

250 g dýňového pyré
150 g tvaroh
1 vejce
20 g medu
perníkové koření

 

Postup:

Nejprve si připravíme korpus smícháním všech ingrediencí a těsto zatlačíme na spodek formy. Dáme do předehřáté trouby na 10 minut a 170 °C. Mezitím si připravíme dýňovou náplň, kdy suroviny promícháme dohladka. Náplň následně nalijeme na připravený korpus a celý cheesecake pečeme 40 minut a 160 °C, dokud nebude koláč z vrchu pevný. Hotový cheesecake necháme zhruba 4 hodinky v ledničce vychladnout a můžeme podávat.

 

Dobrou chuť přeje SKINNY