Avokádový čoko-krém
Může to být dokonalá tečka za vaším valentýnským menu. Zdravé mlsání se dost často nerovná chutné mlsání…. což ovšem neplatí o tomto dezertu! Krémovou strukturu mu dodává avokádo a sladkost banány a agávový sirup. Avokádo i banán jsou navíc plné zdraví prospěšných tuků a vlákniny.
Suroviny:
- 1 avokádo
- 1 banán
- 1 lžíce kakaa
- 3 lžíce agávového sirupu
- 80 g hořké čokolády
- čerstvé jahody
Postup:
Ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě rozehřejte čokoládu. Nechte ji trochu zchladnout.
Rozmixujte avokádo, banán (ideální zralé až přezrálé), kakao a sirup. Nakonec ruční metlou vmíchejte rozpuštěnou čokoládu.
Podávejte s čerstvými jahodami.
Dobrou chuť Vám přejí SKINNY společně se Svatavou!